Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Καλάθι αγορών

Διεύθυνση
ΔΕΞΙΠΠΟΥ 3
ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΘΗΝΑ
ΤΚ. 10555
Τηλέφωνο

210 2719333,

6986 833 728

Image

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ

Η Δ. Αργυρίου είναι σπουδάστρια του Ελληνικού Πολιτισμού - Ανθρωπιστικών Σπουδών Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών πειραματίστηκε και δημιούργησε ένα εικαστικό εμπορικό αντικείμενο ζωγραφικής τέχνης που προάγει την Αρχαιοελληνική Πολιτιστική μας κληρονομιά. Η ενασχόληση της με την Ζωγραφική 25 συναπτά έτη και με σπουδές Σχεδίου και Ζωγραφικής στην Σχολή Τσίγκρη 1999, της έδωσαν την έμπνευση για το καινοτόμο ζωγραφικό αντικείμενο Εικαστικό σε Καμβά, που συνδυάζει την τοποθέτησή του σε διάφορα άλλα χρηστικά αντικείμενα.


  Το εικαστικό ζωγραφικό προϊόν σε καμβά μπορεί να δοθεί ως δώρο, ή να αγοραστεί ως Τουριστικό Σουβενίρ και να ταξιδέψει σ΄όλον τον κόσμο.
Ένα αντικείμενο τέχνης ελαφρύ για αεροπορικά ταξίδια που μπορεί να αποκτηθεί σε πολλά μεγέθη και εικόνες, για ενθύμιο ταξιδιωτικό, δώρο στον εαυτό μας, αλλά και για έναν φίλο, συνεργάτη και συγγενή.
Η Γκάμα επιλογής του μεγάλη, τα διαφορετικά μεγέθη του και οι τιμές το κάνουν ελκυστικό και ικανό να αποκτηθεί σε όλες τις παρουσιάσεις του, ορισμένα Αντικείμενα είναι Χρηστικά όπως : Φουλάρια, Μαντίλια αντρικά, Μπομπονιέρες, Κατάλογος τηλεφωνικός Σημειωματάριο, Μολυβοθήκες, Κουτί για Μπιζού, Κάρτα με φάκελο, Σελιδοδείκτη, και να απευθύνεται σε όλα τα budget,  για όσους αγαπούν και θαυμάζουν την Τέχνη.

  Ένα αντικείμενο που δημιουργήθηκε από αγάπη για την Ζωγραφική τέχνη και το Ελληνικό Πολιτισμό, Συνδυάστηκε και Αποδόθηκε Εμπορικά ως Σουβενίρ.

Μπορούμε και πρέπει να ανανεώσουμε όλα τα πράγματα και να φτάσουμε στην πηγή που τα μεταμόρφωσε.
Να ανακτήσουμε μια νέα ζωντανή εικόνα, να επικοινωνήσουμε με αυτήν, όπως επικοινωνούν όλες οι μορφές τέχνης, μαζί μας .
Ας πούμε ότι όλα είναι δημιουργία ενός αρχετύπου και όχι πρωτοτύπου κι όλα σε μια δουλειά και ένα δημιούργημα ακολουθούνται σε τεχνική και στυλ, όμως κάθε καλλιτέχνης οφείλει να μην είναι αντίγραφο αντιγράφων.
Ο Καλλιτέχνης υψώνοντας το νου του, συλλαμβάνει ένα βαθύ όραμα, το αποδίδει με σύμβολα ή αιώνιες δημιουργίες, το παρουσιάζει και επιτρέπει την ακτινοβολία της παρουσίας τους να ξεχυθεί και να εμπνεύσει.
Η εικονική ομορφιά ενός δημιουργήματος τέχνης δείχνει την είσοδο για την εξέλιξη της πνευματικής εσωτερικής ομορφιάς, γιατί συλλαμβάνει το ιδεώδες περιεχόμενο.
Δ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ

logo_bottom.png

ΔΕΞΙΠΠΟΥ 3
ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΘΗΝΑ 
Τηλ.:210 2719333 – 6986 833 728
E-mail: artingifts7@gmail.com
ΓΕΜΗ:150776302000
ΑΦΜ:135358861

Search